• Snelle levering
  • Afhalen te Nieuwegein
  • Deskundig advies
  • Bezorgen in NL, BE & DU
Mijn winkelwagen € 0,00

Steigerbuis kapstok

Steigerbuis kapstok

Een steigerbuis kapstok heeft een stoere industriële look en kun je eenvoudig zelf maken door buiskoppelingen en buizen te combineren. Je kunt hiermee variëren door alleen buizen en koppelingen te gebruiken of hier nog een (steiger)houten plank aan toe te voegen. Door de kapstok zelf te maken ben je een stuk goedkoper uit en kun je deze naar eigen wens samenstellen.

 

Direct naar zelf maken (https://blog.hubspot.com/marketing/jump-link-same-page)

 

Voorbeelden kapstok van steigerbuis

We hebben een aantal voorbeelden voor u op een rijtje gezet, zodat u inspiratie op kunt doen voor uw woning of nieuwe project. Het is mogelijk om zowel zonder als met houten planken een steigerbuis kapstok te maken.

Steigerbuis Kapstok 01 Steigerbuis kapstok 02

Steigerbuis kapstok 03                            Steigerbuis kapstok 04                            Steigerbuis kapstok 05

 

Zelf kapstok maken van steigerbuizen

Wanneer je zelf een kapstok met steigerbuizen maakt, heb je onze gegalvaniseerde steigerbuizen en buiskoppelingen nodig. Deze kun je eenvoudig kunt verbinden door middel van een inbussleutel. Indien je een steigerhouten plank wilt toevoegen, kun je deze eenvoudig online kunt bestellen bij steigerhoutkopen.net en steigerplank.com.

 

Wat heb je nodig?

Voor bovenstaande kapstok heb je het volgende nodig:

 

Handige tools:

 

Stappenplan

Stap 1: Plaats de buis in de twee leuningdragers.

Stap 2: Bepaal middels een rolmaat waar je de buiskoppeling met haak wilt en markeer dit met het potlood. Zorg voor een gelijke afstand tussen de haken.

Stap 3: Schuif de buiskoppelingen met haak over de buis op de plek van de markering en draai deze vast met de inbussleutel. Bevestig eventueel de afdekdoppen aan de uiteinden van de buis.

Stap 4: Bepaal de juiste hoogte voor de kapstok, zodat eventueel ook de kleintjes hun jas kunnen ophangen. Markeer de hoogte door de gaten van de leuningdragers af te tekenen. Gebruik de waterpas om er zeker van te zijn dat de kapstok recht hangt.

Stap 5: Boor de gaten.

Stap 6: Houdt de kapstok tegen de muur en boor de schroeven in de muur.

 

Daarnaast is YouTube ook erg handig voor instructievideo's en hebben we een instructievideo gevonden voor een vergelijkbare kapstok. Let wel, deze video is engelstalig.B-One levert een volledig assortiment buiskoppelingen en buizen met talloze toepassingen zoals hekwerken, bewegwijzering, reclameborden, klimrekken, opbergsystemen, leuningen, meubels, speeltoestellen enz. De buiskoppelingen zijn eenvoudig en snel te (de)monteren met behulp van een enkele inbussleutel. Zonder de buis te hoeven buigen of lassen is elke constructie mogelijk.

B-One is een handelsnaam van Heycop Systemen B.V.

©2016 B-One 

Scroll To Top