• Snelle levering
 • Afhalen te Nieuwegein
 • Deskundig advies
 • Bezorgen in NL, BE & DU
Mijn winkelwagen € 0,00

Advies nodig?

Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste producten. Neem gerust contact met ons op!


030 760 16 96 of info@b-onebv.nl

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Dé buiskoppelingen webshop

B-One is dé buiskoppelingen webshop. Onze klanten beoordelen ons met een 8,8 en waarderen onze snelle en correcte afhandeling. Voor hen is het belangrijk dat de bestelling eenvoudig en snel geplaatst kan worden en dat ze weten dat dit correct verwerkt en afgeleverd wordt. Velen gingen u al voor en ook uw bestelling is in goede handen.

Duidelijke site, met een fijne webshop. Alle bestellingen worden snel en concreet afgehandeld.” - Simon Smink

De koppelingen zijn per stuk en per doos te bestellen, waarbij u wel 20% kunt besparen! Ze zijn te gebruiken in combinatie met stalen buizen en aluminium buizen. Met meer dan 50 koppelingen in 5 afmetingen is elke constructie mogelijk. Benieuwd of u de juiste keuze hebt gemaakt? Neem dan contact met ons op via +31 (0)30 7601696 of info@b-onebv.nl. Ook kunt u het contactformulier invullen. Door onze snelle levering kunt u snel aan de slag en heeft u alleen nog een inbussleutel nodig om de buizen en koppelingen in elkaar te zetten. Kunt u niet wachten of bent u in de buurt? Kom dan uw bestelling afhalen!

 

7 meest bestelde buiskoppelingen

Een aantal koppelingen zijn erg veelzijdig toe te passen of een must in elke constructie. Andere koppelingen daarentegen worden maar zelden toegepast en zijn alleen nodig in specifieke constructies. Hieronder vindt u een lijst met de 7 meest bestelde koppelingen:

 

Gecertificeerde koppelingen staan voor kwaliteit

Over kwaliteit hoeft u zich geen zorgen te maken. De koppelingen zijn TÜV gecertificeerd en gegalvaniseerd (verzinkt), naar de erkende 'BS en ISO 1461:1999' norm. Ze voldoen aan strenge eisen op het gebied van kwaliteit, veiligheid en milieu.

  

5 Afmetingen koppelstukken voor buizen

We bieden vijf verschillende afmetingen buiskoppelingen, namelijk:

Alle genoemde diameters zijn gebaseerd op de buitendiameters van de buis. De binnendiameter van de koppelingen is gemiddeld 1,5 a 2,5 mm kleiner dan de diameter van de buis.

 

Toepassingen buiskoppelingen

De buiskoppelingen zijn op vele manieren toe te passen, zowel functioneel als in het interieur. Dit maakt ze uiterst geschikt voor de inrichting van winkels en kantoorpanden. De industriële look is daarnaast erg populair, waardoor ze zowel functioneel als prettig voor het oog zijn. In een handomdraai maakt u de mooiste meubels, hekwerken, spandoekframes, trapleuningen en nog veel meer. Een aantal voorbeelden vindt u op onze inspiratiepagina’s:

B-One levert een volledig assortiment buiskoppelingen en buizen met talloze toepassingen zoals hekwerken, bewegwijzering, reclameborden, klimrekken, opbergsystemen, leuningen, meubels, speeltoestellen enz. De buiskoppelingen zijn eenvoudig en snel te (de)monteren met behulp van een enkele inbussleutel. Zonder de buis te hoeven buigen of lassen is elke constructie mogelijk.

B-One is een handelsnaam van Heycop Systemen B.V.

©2016 B-One 

Scroll To Top